Sobre el centre

Clases presenciales Clases online KUMON CONNECT disponible
Aprendre matemàtiques amb el mètode Kumon
El centre Kumon Andorra - Escaldes-Engordany va obrir les seves portes l’any 2013 i ofereix el programa de Kumon Matemàtiques i Kumon English. En perfecta confluència, treballem amb les matemàtiques i l’anglès, pilars bàsics de l’educació: a Kumon Matemàtiques, es parteix de la lectura de nombres fins a arribar a les equacions diferencials, i a Kumon English s’adquireix una gran habilitat lectora i de comprensió de textos en anglès. Durant aquests anys, més de 200 famílies han confiat en nosaltres per aconseguir que els seus fills adquireixin, a través de l’autoaprenentatge, l’hàbit d’estudi i la concentració necessaris per assolir la confiança i seguretat per superar qualsevol dificultat que se’ls presenti.

Més que una simple acadèmia a Andorra
Des dels nostres inicis, hem estat capaços de donar resposta a aquelles famílies que buscaven un reforç en l’educació dels seus fills. A diferència de les classes particulars, els centres de repàs o les acadèmies extraescolars, a Kumon Andorra - Escaldes-Engordany busquem que els alumnes desenvolupin les capacitats, habilitats i aptituds de l’aprenentatge autodidàctic que els permeti no només de dominar les matemàtiques o tenir una gran habilitat lectora i de comprensió en anglès, sinó també aplicar-les a altres assignatures.

On es troba el nostre centre?
Amb l’objectiu de fomentar la concentració dels alumnes, el nostre local és espaiós i acollidor, i té una lluminositat i unes vistes excel·lents. També disposa d’una zona dedicada als nostres alumnes d’educació infantil, on fem un repàs de la seva evolució diària. A més, el nostre centre Kumon, prop del Centre Termolúdic Caldea, està molt ben comunicat amb els diferents serveis de transport públic.

Prova de nivell: valoració gratis i sense compromís
No dubteu a omplir el formulari que trobareu més avall per tal de contactar-vos per concertar una entrevista informativa sense cap tipus de compromís. En aquesta entrevista, farem una prova de nivell i una valoració de la capacitat acadèmica del vostre fill, i us explicarem detalladament com treballem, a més de tots els beneficis dels programes de Kumon.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

 

Sobre mi

Després de cursar la llicenciatura en matemàtiques i estadística, i fer un màster en direcció bancària, vaig descobrir clarament la meva vocació en el camp de l’educació. Intento traslladar als meus alumnes la passió que tinc per les matemàtiques i guiar-los perquè aprenguin a salvar els obstacles que se’ls presenten i a treballar d’una manera més eficient.

Al nostre centre, som un equip molt compromès de professionals l’objectiu del qual és que els alumnes, en el seu aprenentatge, assimilin els valors de la constància, la responsabilitat i la humilitat. Intentem transmetre’ls que nosaltres només som un suport que els guia en el camí de l’aprenentatge i que ells són els amos de la seva evolució. D’aquesta manera, ajudem a augmentar els seus nivells de seguretat i la confiança en ells mateixos. La nostra meta és que els «no puc» i els «no ho sé» es transformin en «ho aconseguiré» o «ho intentaré» i, per a això, el camí és la motivació.

Contacteu amb nosaltres i concertarem una entrevista inicial sense compromís per avaluar el nivell del vostre fill i dissenyar un pla específic que s’ajusti a la seva capacitat. Descobriu fins a on pot arribar el vostre fill!

Horaris

Dilluns
Tancat
Dimarts
16:30 - 19:30
Dimecres
16:30 - 19:30
Dijous
16:30 - 19:30
Divendres
16:30 - 19:30
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 80 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Instal·lacions

Área de lectura independiente
Clases presenciales
Clases online
Accesibilidad
KUMON CONNECT disponible
Aparcamiento - De pago
Transporte público - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Josep Viladomat, 30
Escaldes-Engordany
Andorra
AD700

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Joan Salomó Téllez