Preguntes de les famílies

Com et podem ajudar

La matrícula i la quota mensual varien lleugerament en funció del centre. Fes clic aquí per consultar les tarifes del centre Kumon que tens més a prop.
Kumon és un programa d’estudi a llarg termini. L’orientador del teu centre et pot informar sobre el temps estimat per complir els objectius que es plantegen al llarg del programa.
Darrere de cada gran alumne hi ha uns pares que li donen suport; enlloc això és més cert que a Kumon. El teu fill ha de ser capaç de resoldre la seva feina diària per a casa d’una manera autònoma, ja que cada full d’estudi es basa en els anteriors. Et pot demanar ajuda, però t’has d’assegurar que, en la mesura que pugui, resolgui els seus exercicis tot sol.
La filosofia de Kumon és treballar una mica cada dia per desenvolupar gradualment la capacitat i la soltesa de l’alumne. Pots parlar amb l’orientador del teu fill abans de marxar de vacances perquè, sempre que sigui possible, programi i us lliuri els materials amb antelació. Així, us els podreu endur i el teu fill continuarà consolidant els seus bons hàbits d’estudi mentre sou fora.
Kumon és un mètode d’aprenentatge autodidacte; cada full i cada exercici es basen en els anteriors, per la qual cosa els alumnes no necessiten que els ensenyin res a casa. Els fulls d’estudi s’encarreguen d’ensenyar-li i l’orientador el guiarà en el seu camí cap a l’autodidactisme, de manera que la teva funció serà donar suport al teu fill, animar-lo i qualificar el seu treball, per a la qual cosa l’orientador et proporcionarà un llibre de solucions.
Treballem amb vosaltres, els pares d’alumnes de Kumon, per ajudar-vos a estimular els vostres fills amb la finalitat que desenvolupin tot el seu potencial. Els pares teniu un paper fonamental, ja que sou vosaltres els qui feu possible l’estudi diari a casa establint l’hora i el lloc d’estudi, assegurant-vos que no hi hagi distraccions i qualificant diàriament els exercicis perquè els vostres fills els puguin corregir. A més, també teniu la funció d’animar i felicitar els vostres fills, i mantenir una bona comunicació amb el seu orientador. Per ajudar-te a qualificar la feina del teu fill, et proporcionarem els llibres de solucions.

Tens alguna altra pregunta?